Bëjeni përvojën tuaj dentare një eksperiencë të shndritshme

Nga procedurat më të thjeshta te kirurgjitë komplekse

Ekspertë në procedurat më të mëdha dentare

Na kontaktoni në numrin e telefonit
068 209 9114

Na kontaktoni në numrin e telefonit
068 209 9114

Lista jonë e Trajtimeve Dentare

Buzëqeshje e bukur në duar të profesionistëve!

icon1 v1

Zbardhim me lazer

icons8v1

Terapi

icon5

Ortodonti

icon4

Kirurgji orale

icon6

Ortopedi

icon3

Implantologji

icon2

Ritrajtim/Rindërtim/Riparim

icon1

Zbardhim professional

iconv2

Devitalizim

Qasja jonë

 • Eksperienca
 • Koherenca
 • Cilësia
 • Garancia
 • Çmimi
 • Besueshmëria
 • Pozicioni
 • Guida

Stafi ynë

Njihuni me specialistët tanë

Përparësitë e implanteve dentare

 • Pozicionimi më i saktë dhe i sigurt i implanteve
 • Redukton kohën e nevojshme për operacionin aktual
 • Shpesh eliminon nevojën për kirurgji periodontale dhe shartimin e kockave
 • Shmangia e ngjarjeve të papritura gjatë operacionit
 • Lejon restaurime të menjëhershme që përndryshe nuk do të ishin të mundshme
 • Në përgjithësi shanse më të mira suksesi për implantet dentare

Staf i dedikuar

25
medical-hospital copy

Dhoma klinike

17
ptrice

Çmime

35
patient icon

Pacientë të kënaqur

1005

ORARI I PUNËS

E hënë

9.00 – 19.00

TUESDAY

9.00 – 19.00

WEDNESDAY

9.00 – 19.00

THURSDAY

9.00 – 19.00

FRIDAY

9.00 – 19.00

SATURDAY

9.00 – 14.00

SUNDAY

PUSHIM